Aynalı İlkokulu
Aynalı İlkokulu Aynalı Köyü/ÇermikDiyarbakır
04122081005

VİZYON

İstiyoruz ki; Okulumuzda eğitim ve öğrenim temel gereksinim olarak kabul edilsin. Okulumuzdaki tüm bireyler birbirlerinin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olmanın öneminin farkına varsın. Veli Okul ve Çevre işbirliği ile yüksek başarıya ulaşacağı bilinsin. Okulumuzdan mezun olan her öğrenci üst öğrenimini tamamlayarak, gelecekte birer meslek sahibi olsun.

MİSYON

öğrencilerimizin kendilerini tanımalarını sağlayarak, hedeflerini belirlemelerine yardımcı olmak ve bu hedefleri doğrultusunda; öğrenme yaşantılarını artırmaya çalışmak temel görevimizdir.

BAŞARILAR

2013 SBS yerleştirme sonuçlarına göre 3 öğrencimiz yurdumuzun çeşitli yerlerindeki Anadolu Fen Liselerine, 4 öğrencimiz Anadolu Öğretmen Liselerine, 3 öğrencimiz Sağlık Meslek Lisesine, 15 Öğrencimiz Anadolu Liselerine yerleşmiş olup 3 öğrencimiz bursluluk sınavını kazanmıştır...
Öğretim Şekli :normal

normal